Utsolgt//22/09 Morten Abel // Ladekaia

MA
Dette arrangementet har passert
Utsolgt//22/09 Morten Abel // Ladekaia
22 september 2023, 17:00
Ladekaia
Utsolgt
Concert

Kongen av Pop: Morten Abel til Ladekaia!

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.

Nå får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet. «Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang», sier Morten Abel.

De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Du skal ikke se bort i fra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til de gode kjenningen. Gled dere!

I billettkategorien "konsert og middag" inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken hvor du kan velge mellom fisk eller kjøtt. Menyen er som følger:

Fisk: Kremet fiskesuppe Blåskjell, reker, torsk og laks Brød med aioli (Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, soya, melk, og gluten i brødet)

Kjøtt: Boeuf Bourguignon Okse høyrygg, sopp, løk, rotgrønnsaker og potetpure. Brød og aioli (Allergener: Selleri, sulfitt, melk, og gluten i brødet)

Dørene åpner 19.00 Mat serveres fra 19.30 Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren. Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by