Dance Meditation Theatre

Dette arrangementet har passert
Dance Meditation Theatre
22 september 2023, 18:00
RAW Dance Studio
Billetter
Other
Festival
Course
Theater / Show

Bli med oss på en Dance Meditation Theatre introduksjons-session! Under dette eventet vil vi ta deg med på en reise - en oppdagelse av ditt dypere selv gjennom dans og mindfulness praksiser.

Vi vil ta en pause fra våre daglige bekymringer og selvkritiske tanker. Vi vil øke bevisstheten rundt kropp og sinn. Vi vil forsøke å gi slipp på måter vi holder oss selv tilbake på gjennom pusteøvelser og frigjøringsteknikker.

Sammen skaper vi et rom for ærlig selvutforskning og åpenhet, for å komme nærmere den balansen vi lengter etter i våre daglige liv.

Dance Meditation Theatre er brakt til deg av Ella og Martins – en dynamisk duo av komplementære motsetninger. Ella er en Space Holder, utdannet yogalærer, Breathwork fasilitator og Reiki Master. Hun holder kurs og utdanninger rundt om i landet. Martins er en elektronisk musiker/DJ, impro-teaterartist og jobber innen teknologi og mental helse.

De deler en lidenskap for dans og selvoppdagelse, og sammen skaper de et rom for orden og kaos hvor du kan gi slipp på bekymringer og komme i kontakt med livsenergien som bor i deg.

Ingen forkunnskaper innen dans eller mindfullness er nødvendig for å delta på dette arrangementet.

Del av program

Dette arrangementet er en del av: Hyfer 2023
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by