Meditasjon og selvhjelp - Introkurs

Meditasjon og selvhjelp - Introkurs
24 april 2024, 16:00
1 mai 2024, 16:00
Other
Course

Velkommen til gratis meditasjon hver onsdag kl. 18:00 i sentrum av Trondheim
Et pusterom i hverdagen - kom som du er.
Gratis
Ingen påmelding

 

Dette kurset passer like godt for deg som aldri har prøvd meditasjon før, som for deg med mange års erfaring. Her gir vi en kort introduksjon til mantrameditasjon og dykker deretter inn i den avslappende praksisen sammen. Vi vil også gå inn på viktige temaer fra yogaens eldgamle visdom som kan gi oss verdifull veiledning i livet.

 

Mantrameditasjon skaper et frirom der vi virkelig kan hvile og gi slipp på stress og bekymringer. Når du har lært deg meditasjonsteknikkene, vil du enkelt kunne etablere din egen meditasjonsrutine hjemme. Med en jevnlig praksis vil du kunne oppleve alle de svært positive effektene av mantrameditasjon.

 

Yogaens visdom forteller om tidløse sannheter som kan hjelpe oss med å bli fri fra tyngende følelser og byrder vi bærer på, og som kan hjelpe oss til gradvis å oppleve den indre roen og lykken vi lengter etter. På hvert kurs tar vi for oss ulike svært praktiske tema, som for eksempel hvordan vi kan kontrollere og roe ned sinnet, hvordan vi kan forstå vår virkelige egenverdi, hvordan vi kan bli fri fra sinne, hvordan vi kan takle sorg og tap og mange flere temaer.

Sted
Arrangører
Trondheim Meditasjon & Yoga
https://www.tmy.noinfo@tmy.no
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by