12. og 19. september kl 17.00 blir det spesialkurs med tema sopp når Jim André Stene, som driver Trøndelag Sankeri, kommer på besøk i vårt selskapslokale Kjøkkenet i Veita som ligger i Gjelvangveita rett over To Rom og Kjøkken.
Jim holder kurs i all den spennende matsoppene vi har i de trønderske skogene.
Her vil du lære de relevante kjennetegnene og litt historie.
Du vil sitte igjen med mye spennende kunnskap når du skal ut å plukke sopp selv etterpå, samt at det er mye mer å gjøre med soppen enn å bare steke den.
Kokken vår viser frem forskjellige tilberedningsmetoder og retter basert på sopp.
Det blir servert små retter underveis i kurset, etterfulgt av et par retter til bords etterpå.
Dere vil også ha mulighet til å kjøpe med en soppbok fra Jim André hjem.
Dette vil du ikke gå glipp av!
1950,- per person inkluderer kurs og middag.
Drikke til kurset og til maten kjøper du underveis.