Unni Wilhelmsen på Ladekaia

UW
Dette arrangementet har passert
Unni Wilhelmsen på Ladekaia
18 juli 2024, 17:00
Ladekaia
Billetter
Concert
Food and drinks

Unni Wilhelmsen returnerer til Ladekaia i sommer, denne gang med hjelp av en av landets mest fanstastiske unge artister, Frugaard ( Reidar F. Opdal) ved sin side.

Hvis du velger billett med middag, så inkluderer denne Ladekaias berømte grillbuffet, med en hyggelig rabatt om du kjøper på forhånd.

Unni Wilhelmsen har i over 25 år reist rundt på oppdagelsesferd i Norge med musikken sin, og med det etablert seg som en av vår tids mest betydningsfulle singer-songwriters. Med over 3000 konserter, ni albumutgivelser og slagere som «Won’t Go Near You Again» og «Anything ‘Bout June» har Unni satt solide spor i de fleste nordmenns musikalske hjerter.

Konsertpublikummet er de første som får høre ferske låter, eller coverversjoner av sanger Unni har lagt sin elsk på. Med seg har hun den dyktige pianisten og artisten Frugaard, som hun samarbeider jevnlig med.

«Unni Wilhelmsen, titulert Norges Joni Mitchell, er en av landets beste liveartister.» Kai Westby, Fremover

Denne sommerkvelden er det grillbuffet på menyen! I billettkategorien "konsert og grillbuffet" får du med en fantastisk grillbuffet fra Ladekaia sammen med billetten.

Grillbuffet fra Ladekaia:
Smoked BBQ Svinenakke
Urtemarinert kylling lårfilet som er grillet
Vossakorv med urter
Falafel
Fritert Scampi
Hvitvins kramede blåskjell
Stekte Amadine poteter
Fries
Maiskrem
Rødcoleslaw
Broccolisalat
Tomatsalat
Grønnsalat
Oliven, grønne og sorte
Focaccia
Aioli, chilliaioli og mango-dressing

Viktig informasjon
Dørene åpner 19.00
Buffeten er åpen når du kommer. Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren. Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by