JN
Dette arrangementet har passert
fredag, juli 1, 2022 7:00 PM - 11:00 PM

Få bill//Jo Nesbø i Palmehaven 1.Juli

Detaljer

Jo Nesbø kommer tilbake til Trondheim og Britannia Hotel, og gjør 2 konserter i midtsommer!

Jo Nesbø har på tre år klart å bli en institusjon i Palmehaven. Hans besøk på Britannia, sammen med makker Lars Jones er umåtelig populært, og han kombinerer gjerne sin sommerjobb på Britannia med litt klatring i bergvegger rett utenfor Trondheim.

Jo har skjønt «Artist in Residence» på Britannia – det handler om å hygge seg, både i fritiden på dagtid, og på jobb med sitt underfundige univers av historier knyttet til mange av hans fantastisk flotte viser, enten de visene er laget for Di Derre, eller for hans egen soloplate. En aften med Jo og Lars i Palmehaven er en klassisk opplevelse, du faktisk bør unne deg….flere ganger.

Jo Nesbø slo først gjennom som låtskriver og vokalist i popbandet Di Derre. Med seks albumutgivelser og landeplager som Jenter og Rumba med Gunn (1-2-3), er de selve definisjonen på lyden av norsk 90-tallspop. Jo Nesbø har også hatt en aktiv solomusikerkarriere, med kassegitar rundt halsen og bassist Lars Jones ved sin side.

Det som begynte som en engangs-happening, har etter hvert blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sammen med multi-instrumentalist Lars Jones. Tanken var å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, ved å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill og to stemmer. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter, ettertanke og nærhet.

Lars Jones er en ettertraktet musiker både live og på plate, og har samarbeidet med blant andre Anne Grete Preus, Dronning Mauds Land, Grete Svendsen og Di Derre. Han har også gitt ut soloalbumet Raindrops to the Desert (1996).

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en 3-retter fra Palmehavens kjøkken. Menyen er som følger:

Palmehavens kanapeer på bordet

¤

Pluma iberico de bellota
Potetkrokett med iberico, terte med vårens primører, ripsgele og sjy

¤¤

Kokospavlova med hvit Sarah Bernard , sitron og yoghurtsorbet

Viktig informasjon:
Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00.

Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som et venteområde. Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss, hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, så ber vi vennligst om informasjon på forhånd, og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.

All informasjon sendes til: hovmester@britannia.no

Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners kulturopplevelse i Palmehaven!

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt.

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 2195,-
Sted
Britannia Hotel
Dronningens gate 5
7011 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.