Morgenfugl - PRAXIS med Anna Thu Schmidt
Dette arrangementet har passert
torsdag, november 4, 2021 8:30 AM - 9:30 AM

Morgenfugl - PRAXIS med Anna Thu Schmidt

Detaljer

Morgenfugl - PRAXIS med Anna Thu Schmidt torsdag 4. november kl. 08.30 - 09.30, er en del av fagprogrammet "Penga eller livet" av Skuespiller- og danseralliansen (SKUDA) i samarbeid med DansiT og Propellen Teater. 

Hvor: DansiT, Strandveien 33, Trondheim Pris: Gratis! Påmelding via mail: praxistrondheim@gmail.com 

 

Praksis klasser med Anna Thu Schmidt kombinerer samtidsdans med dansimprovisasjon og gir en lekende tilnærming til koreografiske prosesser. Vi er spesielt interessert i det individuelle bevegelsesspråket til enhver deltaker og forholdet mellom kroppene og rommet. Dette vil bli utforsket ved å undersøke ulike bevegelseskvaliteter innen improvisasjons- og komposisjonsoppgaver. Gjennom bevegelsesmeditasjon skaper vi kroppsbevissthet, blir kjent med vårt eget bevegelsesmønster og kobler oss til oss selv og rommet rundt oss. 

 

Anna Thu Schmidt er en Trondheimsbasert dansekunstner som fokuserer på site-specific performances, improvisasjon, interdisiplinære prosjekter og integrert dans. Anna er utdannet med en BA i dansepedagogikk fra ArtEZ (Nederland) og en MA i dansevitenskap fra NTNU. Arbeidet hennes er ofte inspirert av andre kulturer, samt kobling og kommunikasjon mellom mennesket og naturen. Hennes interesse for dansens forhold til andre kunstarter har ledet til internasjonale samarbeider og forskning på interaksjonen mellom dans og installasjonskunst. Anna er en del av det integrerte dansekompaniet “Danselaboratoriet”, organiserer ImproDans Trondheim og underviser i samtidsdans og yoga i Trondheim. (annathuschmidt.com)

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Gratis
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Aldersbegrensninger
Fra 18 år
Sted
DansiT
Strandveien 33 Trondheim Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 7042 Norway

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.