PRAXIS Workshop: Partnerwork with Pender/Joling

PRAXIS Workshop: Partnerwork with Pender/Joling

Detaljer

Welcome to our PRAXIS weekend workshops for performing artists and people with movement experience.

Partnerarbeid with Amy Pender and Martijn Joling

When: Friday 9.12. Kl 18-20 + Saturday 10.12. Kl 11-15
Where: DansiT, Strandveien 33, Trondheim
Price: 150 NOK (Friday) + 300 NOK (Saturday)
Registration and info: praxistrondheim@gmail.com

Amy Pender og Martijn Joling tilbyr en workshop i partnerarbeid. I løpet av timene vil vi jobbe oss gjennom ulike øvelser der deling av vekt, det å stole på hverandre og timing står i sentrum. Vi begynner fra enkle øvelser for å bli kjent med hverandres fysiske strukturer og ser på hvordan vi kan gi og motta vekt. Videre vil vi jobbe med ulike måter å bevege oss på sammen i rommet, for så å gå til mer komplekse akrobatiske løft og manipulasjoner.

Martijn og Amy møtte hverandre under sin utdanning ved Kunsthøyskolen i Amsterdam. De har jobbet sammen i flere prosjekter, blant annet for David Zambrano, Liat Waysbort (NL/IL), Blenard Azizaj (DE/AL) og Bodytalk (DE). I 2015 assisterte Amy Martijn da han lagde stykket “Limitless” ved Staatstheater Braunschweig (DE), og i 2017 lagde de sin første duett “Bak lukkede dører” som nå har turnert med over 70 forestillinger. Siden 2018 har de undervist partnering teknikk ved ulike skoler og for profesjonelle dansere.

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Vanlig
kr 450,-
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Aldersbegrensninger
Fra 16 år
Sted
DansiT
Strandveien 33 Trondheim Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 7042 Norway

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.